Віденський бал у супроводі ансамблю Держприкордонслужби

НАЗАД
18 лютого 2013 13:36

У столиці відбулася одна із найочікуваніших подій нинішнього року –  благодійний бал-маскарад «Карнавалія». Захід в

 

У столиці відбулася одна із найочікуваніших подій нинішнього року –  благодійний бал-маскарад «Карнавалія». Захід вже вшосте зустрічав гостей. Серед присутніх були Тетяна та Юрій Логуш, Григорій Чапкіс, Ольга Сумська, Ірина Білик, Віктор Цекало та багато інших відомих представників культури, політики, бізнесу  та преси.

Як і годиться, родзинкою вечора став віденський вальс за участі офіцерів у парадній формі одягу. Атмосферу благородності, елегантності й вишуканості на «Карнавалії» створював Академічний ансамбль пісні й танцю Державної прикордонної служби України.

Загалом,бал-маскарад складався із трьох частин. Основну – Віденську частину балу й відкривав ансамбль прикордонного відомства. Під супровід оркестру в одному ритмі на танцполі закружляли дами у вишуканих бальних сукнях із кавалерами у парадній формі українських прикордонників. Після кількох вальсів у їхньому виконання в залі запанувала атмосфера притаманна балам, що організовувалися декілька століть назад.

Зазначимо, що окрім естетичної направленості, бал мав на меті популяризацію меценатства й благодійності в Україні. Кошти, отримані із благодійної програми балу, будуть використані на придбання книг для оновлення фондів українських бібліотек, дитячих будинків та шкіл-інтернатів. Також цьогорічна «Карнавалія» присвячувалася підтримці Петриківського розпису як претендента на включення його до списку нематеріальної культурної спадщини людства. На вишукану подію зібралося близько 1500 гостей.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси